Hlavní navigace

IPTV služba Imagenio v půl milionu španělských domácností

22. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

IPTV služba Imagenio od Telefóniky zavítala už do půl milionu španělských domácností. Služba je dostupná v 565 městech s deseti tisíci a více obyvateli. V základní programové nabídce Imagenio Básico operátor nabízí třicet televizních stanic, v rozšířené Imagenio Familiar jich je šest desítek. Kromě toho si lze od Telefóniky předplatit samostatné fotbalové přenosy v rámci služby Palco. Česká Telefónica O2 nedávno oznámila, že její obdobná služba O2TV má 80 000 zákazníků. (DigiZone.cz)

IPTV služba Imagenio od Telefóniky zavítala už do půl milionu španělských domácností. Služba je dostupná v 565 městech s deseti tisíci a více obyvateli. V základní programové nabídce Imagenio Básico operátor nabízí třicet televizních stanic, v rozšířené Imagenio Familiar jich je šest desítek. Kromě toho si lze od Telefóniky předplatit samostatné fotbalové přenosy v rámci služby Palco. Česká Telefónica O2 nedávno oznámila, že její obdobná služba O2TV má 80 000 zákazníků. (DigiZone.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).