Hlavní navigace

Íránský prezident bloguje

14. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V Íránu berou nové technologie skutečně vážně. Na adrese www.ahmadinejad.ir tak můžete nalézt blog, jehož autorem je údajně sám íránský prezident Mahmúd Ahmadínedžád. Články jsou navíc kromě perštiny překládány i do arabštiny a angličtiny, v plánu je pravděpodobně i francouzština. V tuto chvíli je web jen obtížně dostupný, jak se odkazy na něj objevily po celém internetu, zejména pak na Diggu. Dočkáme se také blogujícího George Bushe? (Google Blogoscoped)

V Íránu berou nové technologie skutečně vážně. Na adrese www.ahmadinejad­.ir tak můžete nalézt blog, jehož autorem je údajně sám íránský prezident Mahmúd Ahmadínedžád. Články jsou navíc kromě perštiny překládány i do arabštiny a angličtiny, v plánu je pravděpodobně i francouzština. V tuto chvíli je web jen obtížně dostupný, jak se odkazy na něj objevily po celém internetu, zejména pak na Diggu. Dočkáme se také blogujícího George Bushe? (Google Blogoscoped)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je bývalým redaktorem Lupa.cz, nyní pracuje jako konzultant v BCG. Vystudoval ekonomii a právo. Občas bloguje: jilm.cz a často tweetuje: @jilm.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).