Hlavní navigace

IT Security Workshop 2010 přichází už příští úterý

15. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V úterý 23. března se v pražském kongresovém centru u Hájků bude konat již čtvrtý ročník odborné konference IT Security Workshop. V rámci bohatého programu se představí mezi hlavními partnery společnosti Eset a NetApp, dále také partnerské společnosti GFI, IBM, Trusted Network Solutions a Microsoft. Spolu s dalšími účastníky budou prezentovat ta nejmodernější bezpečnostní řešení pro zachování důvěryhodnosti, dostupnosti a integrace informací zpracovávaných a uchovávaných v informačních…

V úterý 23. března se v pražském kongresovém centru u Hájků bude konat již čtvrtý ročník odborné konference IT Security Workshop. V rámci bohatého programu se představí mezi hlavními partnery společnosti Eset a NetApp, dále také partnerské společnosti GFI, IBM, Trusted Network Solutions a Microsoft. Spolu s dalšími účastníky budou prezentovat ta nejmodernější bezpečnostní řešení pro zachování důvěryhodnosti, dostupnosti a integrace informací zpracovávaných a uchovávaných v informačních systémech.

Mezi tématy přednášek jistě zaujme škodlivý kód na webových stránkách, zajištění bezpečnosti dat se storage infrastruktuře či Data Loss Protection & Device Control (Gateway + HOST). Mezi představenými produkty je možné jmenovat například Kernun, FlowMon společnosti Invea-tech či Microsoft Security Essentials. Podrobné informace včetně kompletního programu a registrace online naleznete na www.itsw.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).