Hlavní navigace

Jak funguje telekom v Británii

23. 1. 2002
Doba čtení: do minuty

Sdílet

O tom, že nejen Česká republika se potýká s (bývalým) monopolem v oblasti telekomunikací píše Martin Kamín na ISDN serveru. Například britský regulátor telekomunikačního trhu Oftel v říjnu pohrozil bývalému monopolu British Telecom, že pokud nezpřístupní své linky konkurenčním operátorům, zaplatí pokutu 10 liber za zden a každou linku, která nebude k dispozici a 80 liber za den a každého odmítnutého operátora. Na okamžik, kdy se i Český Telecom promění v cosi jako „vlastníka tratí“ se už…

O tom, že nejen Česká republika se potýká s (bývalým) monopolem v oblasti telekomunikací píše Martin Kamín na ISDN serveru. Například britský regulátor telekomunikačního trhu Oftel v říjnu pohrozil bývalému monopolu British Telecom, že pokud nezpřístupní své linky konkurenčním operátorům, zaplatí pokutu 10 liber za zden a každou linku, která nebude k dispozici a 80 liber za den a každého odmítnutého operátora. Na okamžik, kdy se i Český Telecom promění v cosi jako „vlastníka tratí“ se už netrpělivě těší i čeští účastníci veřejné telefonní sítě. (ISDN)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).