Hlavní navigace

Jak hacknout Google Android resp. T-Mobile G1

11. 3. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dnes na našem sesterském serveru Root.cz článkem Hackujeme telefon s Google Android pokračuje seriál o operačním systému Android, který využívá komunikátor T-Mobile G1 a objevit by se měl brzy i na dalších mobilních zařízeních. Odkazovaný článek se věnuje právě odblokování komunikátoru T-Mobile G1, který se už nějaký ten pátek prodává i na našem trhu. Dozvíte se v něm mimo jiné jak zkompilovat a nahrát vlastní obraz systému, jak zálohovat nastavení telefonu a jak změnit statický i animovaný…

Dnes na našem sesterském serveru Root.cz článkem Hackujeme telefon s Google Android pokračuje seriál o operačním systému Android, který využívá komunikátor T-Mobile G1 a objevit by se měl brzy i na dalších mobilních zařízeních. Odkazovaný článek se věnuje právě odblokování komunikátoru T-Mobile G1, který se už nějaký ten pátek prodává i na našem trhu. Dozvíte se v něm mimo jiné jak zkompilovat a nahrát vlastní obraz systému, jak zálohovat nastavení telefonu a jak změnit statický i animovaný bootovací obrázek na odblokovaném telefonu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).