Hlavní navigace

Jak regulovat IP telefonii

3. 3. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V Kostarice tvoří VoIP až 20 procent všech telefonních přenosů. Samozřejmě státu z toho nic nekape a tak by milí úředníci chtěli tuto telefonní službu danit. Popud pochází od tamního telekomunikačního operátora, který v internetové telefonii vidí pouze „jakousi přidanou hodnotu“ a chtěl by její používání regulovat. Nebývale se v Kostarice daří např. softwarovým vývojářům (tento obor je tam na velmi dobré úrovni), takže i tohle je řešení, jak je ze země vyhnat. Těším se na dobu, kdy s regulací…

V Kostarice tvoří VoIP až 20 procent všech telefonních přenosů. Samozřejmě státu z toho nic nekape a tak by milí úředníci chtěli tuto telefonní službu danit. Popud pochází od tamního telekomunikačního operátora, který v internetové telefonii vidí pouze „jakousi přidanou hodnotu“ a chtěl by její používání regulovat. Nebývale se v Kostarice daří např. softwarovým vývojářům (tento obor je tam na velmi dobré úrovni), takže i tohle je řešení, jak je ze země vyhnat. Těším se na dobu, kdy s regulací IP telefonie bude mít problém Český Telecom. (Techweb.com)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).