Hlavní navigace

Jaké jsou digitalizační weby analogových českých televizí?

4. 2. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Jaké jsou digitalizační weby analogových českých televizí? Tuto otázku si položili kolegové z DigiZone.cz a v dnešním článku na ní hledají odpověď. Informuje diváky o přechodu na pozemní digitální vysílání lépe veřejnoprávní Česká televize nebo konkurenční komerční stanice Nova s Primou? Připomínáme, že důležité informace o přechodu na digitální vysílání naleznete také na Digitálně.tv, kde si můžete vyhledat informace o vypínání pozemního analogového vysílání přímo ve vašem městě či obci.

Jaké jsou digitalizační weby analogových českých televizí? Tuto otázku si položili kolegové z DigiZone.cz a v dnešním článku na ní hledají odpověď. Informuje diváky o přechodu na pozemní digitální vysílání lépe veřejnoprávní Česká televize nebo konkurenční komerční stanice Nova s Primou?

Připomínáme, že důležité informace o přechodu na digitální vysílání naleznete také na Digitálně.tv, kde si můžete vyhledat informace o vypínání pozemního analogového vysílání přímo ve vašem městě či obci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).