Hlavní navigace

Jihočeská televize ukázala svoje logo. Na Kleti startuje už za týden

11. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nové logo Jihočeské televize, kterou bude možné zachytit díky multiplexu Czech Digital Group nejen v jižních Čechách, je nápadně podobné partnerské stanici Zak ze západu naší republiky.

Už za týden odstartuje vysílání v multiplexu 3 z vysílače České Budějovice – Kleť Jihočeská televize, která vznikne přeměnou z kanálu Gimi, jež byl doposud šířen z lokality Včelná. Při té příležitosti ukázala stanice na svém webu nové logo. To je v podstatě shodné s tím, které využívá západočeské televize Zak, pouze s tím rozdílem, že místo prvního písmene „Z“ je tu pochopitelně „J“. Jihočeská televize navíc označuje na internetu Zak jako svou partnerskou stanici.

KL24

K TÉMATU: Jihočeská televize Gimi se přejmenuje a v červnu začne vysílat z multiplexu 3 na Kleti

Jak již ze stránek serveru DigiZone.cz víte, Jihočeská televize bude vysílat půlhodinovou smyčku, která se za 24 hodin osmačtyřicetkrát otočí. Každý den v 17:00 hod. tuto smyčku aktualizujeme, to bude tedy premiérové vysílání, a tato smyčka se bude následně opakovat až do následujícího dne, 16:59 hod., pak tuto smyčku opět aktualizujeme, uvedl výrobní manažer stanice Štěpán Kuděj. Jihočeská televize nepočítá s celodenní sledovaností a přiznává to i na svém webu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).