Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jmenovec od Tomáš Kapler - Kdo není na internetu, jako by nebyl. Ať...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2011 8:49

    Tomáš Kapler

    Kdo není na internetu, jako by nebyl. Ať si udělá vlastní profil (fb, twitter, linkedin, google+), vlastní web atd. kde bude jasně definovat svou osobu, své postoje a svou činnost. Když pak někdo uvidí, že existuje více takových profilů, možná pochopí, že existuje více než jeden člověk. A když ne, tak je hlupák. A jestli jde o zaměstnavatele, tak prostě ať při pohovorech či v úvodním dopise rovnou na možný problém upozorní.

  • 1. 8. 2011 11:36

    Flasi (neregistrovaný)

    No já to pochopil tak, že ten druhý "zlý" Luboš žádný profil nemá. Prostě je jenom na internetu mnoho příspěvků podepsaných jeho jménem. Takže ta nejistota, jestli ten Luboš, co se ke mě hlásí na pohovor je ten "zlý" nebo ne - ta zůstává.
    Rovnou na to potenciálního zaměstnavatele upozornit - to může být dobré řešení. Stejně tak to může působit jako - jsem tak hloupý, že jsem doteď psal po internetu velmi ostré názory, ale teď vidím, že mi to může ublížit, tak se od toho distancuji tím, že tvrdím, že jsem to nebyl já. Takže kromě toho, že jsem hloupý jsem i nedospělý :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).