Hlavní navigace

JOJ Plus odstartuje 5. října

11. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
11. 9. 2008

Nový tematický kanál slovenské televize JOJ s názvem JOJ Plus odstartuje 5. října. Na toto datum se odvolává server satCentrum, který má k dispozici programová schéma této televize a hodlá ho zveřejnit v nejbližších dnech. Během posledních dnů opět vyšlo na povrch několik skutečností o tomto novém kanálu. Kromě toho, že v úterý získal od slovenské Rady pro vysílání a retransmisi (RVR) licenci na provozování vysílání prostřednictvím satelitu a systémů KDS, MMDS a MVDS, je také známo, že by se na jeho obrazovce měla objevit populární diskusní relace kanálu Dvojka Pod lampou.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Tematický kanál televize JOJ získal na Slovensku licenci

Ač je to možná překvapivé, JOJ Plus se rozhodla vrátit na obrazovku televizní hlasatelky. Informuje o tom server Mediálne.sk. V rolích hlasatelek se objeví bývalé tváře konkurenční STV Ada Straková, Nora Beňačková či Soňa Müllerová. JOJ Plus se s největší pravděpodobností objeví v satelitní platformě Skylink. Jednání o jejím zařazení potvrdil v minulých dnech výkonný ředitel společnosti Trade and Technology Jaromír Glisník. O zařazení do konkurenčních UPC Direct a Digi TV se zatím nehovořilo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).