Hlavní navigace

Junior Internet: které weby uspěly v soutěžích jedenáctého ročníku?

1. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jedenáctý ročník projektu Junior Internet má vítěze svých internetových soutěží, do kterých došly zhruba tři stovky přihlášek od autorů online projektů do 18 let. V soutěži JuniorWeb vyhráli v kategorii do 15 let Jan Uruba s webem o netboocích Netbookportal.cz a Pavel Surý s projektem Netter.cz, což je nástroj pro tvorbu jednoduchých mikrostránek. V kategorii nad 15 let zvítězili Jiří Podborský s webem České-sjezdovky.cz a Jakub Rož s projektem Školní sešit. O tom jste si již mohli přečíst i…

Jedenáctý ročník projektu Junior Internet má vítěze svých internetových soutěží, do kterých došly zhruba tři stovky přihlášek od autorů online projektů do 18 let. V soutěži JuniorWeb vyhráli v kategorii do 15 let Jan Uruba s webem o netboocích Netbookportal.cz a Pavel Surý s projektem Netter.cz, což je nástroj pro tvorbu jednoduchých mikrostránek. V kategorii nad 15 let zvítězili Jiří Podborský s webem České-sjezdovky.cz a Jakub Rož s projektem Školní sešit. O tom jste si již mohli přečíst i zde na Lupě v článku Webovinky 34: Sdílejte všechno! Sešity, zkušenosti i chalupu po babičce.

V soutěži JuniorErb, kde soutěží webové stránky pro města, obce, regiony, turistická místa či veřejnou správu, uspěl Petr Socha s webem o Liberci Liberec-city.cz a David Alexa se stránkami Gymnázia v Českém Těšíně, kde studuje. Přehled vítězů ve zbylých soutěžích a další informace o projektu Junior Internet si můžete dohledat na http://www.ju­niorinternet.cz. Lupa.cz je mediálním partnerem projektu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).