Hlavní navigace

Kalkulačka: Spočítejte si cenu za připojení

17. 2. 1999
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Neustále se mluví o tarifu Internet 99, uživatelé po něm touží jako po spáse, poskytovatelé ho zatracují jako nástroj pekelníka; nejsem si ale jist, že uživatelé opravdu vědí, za jakých okolností je pro ně výhodný. Připravili jsme proto pro vás Kalkulačku, která vám to spočítá ochotně a hned.

Neustále se mluví o tarifu Internet 99, uživatelé po něm touží jako po spáse, poskytovatelé ho zatracují jako nástroj pekelníka; nejsem si ale jist, že uživatelé opravdu vědí, za jakých okolností je pro ně výhodný. Připravili jsme proto pro vás Kalkulačku, která vám to spočítá ochotně a hned.

Jedná se o drobnou službu, která by však – jak doufáme – mohla pomoci tomu, aby se každý na vlastní oči přesvědčil, co a při jakých délkách hovoru Internet 99 přináší. Nazvali jsme ji velmi prozaicky: Kalkulačka.

Nebudu ztrácet čas dlouhými popisy, vyzkoušejte si ji sami. Princip i provedení je vlastně celkem primitivní. Do Kalkulačky vložíte délku vašeho hovoru a vyberete si jedno z časových pásem, které nabízí. Kalkulačka spočítá odpovídající poplatky a ukáže vám tabulku cen podle čtyř různých tarifů – loňský standard, letošní standard, současná podoba Internet 99 a hypotetický Internet 99 po zrušení sestavovacího poplatku.

Po odstranění tohoto nepopulárního poplatku volají jako po jednom z možných řešení poskytovatelé připojení svou „opoziční akcí“ – když Kalkulačku vyzkoušíte, sami uvidíte, že by přineslo citelné zlevnění, samozřejmě zejména u krátkých hovorů. Je tedy evidentní, že úspěch „opoziční akce“ je v zájmu všech zákazníků.

Nač hovořit dále, podívejte se sami. Jde skutečně jen o jednoduchou hračku, pokud vás napadnou nějaké připomínky nebo zlepšovací návrhy, neváhejte a pište.

ebf - partner 1

Marek Antoš


Starší, související články:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).