Hlavní navigace

Kanály Arena Sport 1 a 2 získaly licenci od slovenského regulátora

29. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V minulosti byla jednatelem TV Central nejen Alice Zemanová, která zůstává ve struktuře firmy i nadále, ale i generální ředitel Slovak Sportu Róbert Greguš a jeho syn Lukáš Greguš.

Slovenská Rada pro vysílání a retransmisi (RVR) udělila na svém posledním zasedání digitální celoplošnou licenci kanálům Arena Sport 1 a Arena Sport 2. Jejich provozovatelem bude společnost TV Central. Další informace ohledně chystaných programů nejsou známy. V minulosti se objevily spekulace, že oba programy by mohly nahradit vysílání stávajících televizí Slovak Sport.TV1 a Slovak Sport.TV2, což se ale prozatím nepotvrdilo. Generální ředitel obou programů Róbert Greguš aktuálně s médií nekomunikuje. Serveru DigiZone.cz nezvedl mobilní telefon a neodpověděl ani na e-mailovou zprávu.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport by mohl změnit název, operátoři se o jeho osud neobávají

Zajímavý je nicméně pohled do Obchodného registru, slovenské obdoby Obchodního rejstříku. V minulosti totiž byla jednatelem nejen Alice Zemanová, která zůstává ve struktuře firmy i nadále, ale i již zmiňovaný Róbert Greguš a jeho syn Lukáš Greguš. Oba ovšem byli jako společníci v nedávné době vymazáni. Syn a otec Gregušové už jako jednatelé TV Central nefigurují od poloviny července letošního roku. Právě jejich společnost byla v minulosti vedle Alice Zemanové jedním ze tří společníků. Jediným společníkem a jednatelem ve společnosti TV Central je aktuálně již zmiňovaná Zemanová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).