Hlavní navigace

Kancelář Blaník je zpátky, čtvrtá řada bude mít 14 dílů a vrátí se už na Silvestra

21. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Tvůrčí pauza nám prospěla, možnost aktuálně se vyjádřit k dění v naší politice sice chyběla, ale měli jsme aspoň čas popřemýšlet o posunu postav,“ uvedl producent Milan Kuchynka.

Čtvrtá řada Kanceláře Blaník bude mít svou premiéru na on-line videoserveru Stream.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, již příští týden, ve čtvrtek 31. prosince. Diváci se mohou těšit na čtrnáct dílů a všechny hlavní postavy, na něž byli doposud zvyklí, tedy Tondu Blaníka v podání Marka Daniela, asistenta Žížalu v podání Michala Daleckého a Halku Třešňákovou coby sekretářku Lenku. Kancelář Blaník si dala přibližně půlroční pauzu poté, co uvolnila místo novému původnímu seriálu Autobazar Monte Karlo s Petrem Čtvrtníčkem.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Internetová televize Stream.cz nabídne adventní kalendář plný pohádek

Tvůrčí pauza nám prospěla, možnost aktuálně se vyjádřit k dění v naší politice sice chyběla, ale měli jsme aspoň čas popřemýšlet o posunu blaníkovských postav a můžu naznačit, že živé jsou nejen kauzy, ale i Tonda, Lenka a Žížala, uvedl producent Milan Kuchynka ze společnosti Negativ. Věřím, že návrat Kanceláře Blaník do vysílání uvítají nejen diváci, kterým přinese nezkreslený pohled na současné politické dění v Česku, ale i politici. Těm 31. prosince epizodou Tony is back oficiálně končí půlroční prázdniny a následujících čtrnáct týdnů budou mít o zábavu postaráno, doplnil šéfproducent Lukáš Záhoř.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).