Hlavní navigace

Kapacita na lednový UXCamp je už plná, stále se však můžete přihlásit s přednáškou

9. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Asociace UX pořádá v sobotu 26. ledna v pražském Node5 třetí ročník UXCampu. Registrace už je plná, ale v případě zájmu se můžete přidat na čekací list. Jak to tak u akcí zdarma bývá, občas na poslední chvíli někdo odřekne. UXCamp je (ne)konference typu barcamp, program si tvoří sami účastníci. Ke dnešnímu dni je přihlášeno 13 příspěvků, namátkou na téma: Principy webdesignu s Janem Řezáčem, Mobile User Research od Vládi Kalinaye, nebo I don’t like your design! s Petrem Štědrým.

Asociace UX pořádá v sobotu 26. ledna v pražském Node5 třetí ročník UXCampu. Registrace už je plná, ale v případě zájmu se můžete přidat na čekací list. Jak to tak u akcí zdarma bývá, občas na poslední chvíli někdo odřekne.

MMF24

UXCamp je (ne)konference typu barcamp, program si tvoří sami účastníci. Ke dnešnímu dni je přihlášeno 13 příspěvků, namátkou na téma: Principy webdesignu s Janem Řezáčem, Mobile User Research od Vládi Kalinaye, nebo I don’t like your design! s Petrem Štědrým.

Máte-li také chuť pomoci formovat zdejší UX komunitu, přispět s něčím zajímavým, nebo předat ostatním praktické rady, je neformální atmosféra UXCampu to pravé pro vás. Ve svém vystoupení můžete přijít prakticky s čímkoliv, od 5ti minutových vstupů, přes přednášky a diskuze až po workshopy. Příspěvek můžete přihlásit na wiki UXCampu, kde k vystoupením najdete i více informací.

UX Camp

Kdy: 26. 1. 2013

Kde: Node5, Radlická 50, Praha 5

Důležité odkazy:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka se zabývá použitelností a souvisejícími oblastmi. Najdete ji na Linkedin, Twitteru. Pracuje pro Dobrý web. Člen Asociace UX (dříve ACM SIGCHI Prague).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).