Hlavní navigace

Karel Gott oslaví sedmdesátiny i v Óčku

22. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
22. 6. 2009

UVNITŘ FOTO Karel Gott oslaví své sedmdesáté narozeniny také s diváky hudební televize Óčko. Bude hostem speciálního vydání pořadu Inbox, kde převezme dárek, který opravdu nečekal. Premiéru televize odvysílá ve čtvrtek 25. června. Server Digizone.cz o tom informoval Rostislav Kocman, mediální zástupce televize.

Pro Karla Gotta si moderátoři Óčka připravili zcela netradiční gratulace. Míra Hejda poslal pozdrav z Plzně, kde se Karel Gott narodil a začínal jako elektromontér, Michal Klein se pokusil o recitaci a Petr Vágner zas trénoval hlasivky v naději, že si s božským Karlem zazpívá své oblíbené Oči sněhem zaváté. Natáčení bylo úžasné a diváci se mají určitě na co těšit. Vůbec nevadí, že by většině z nich mohl Karel Gott být dědečkem, řekl Jiří Balvín, generální ředitel hudební televize Óčko.

cif 24 - early cena - média

Po natáčení přijal Karel Gott gratulace od vedení televize Óčko. Na fotce je společně s výkonným ředitelem Hynkem Chudárkem, který kandiduje na post generálního ředitele České televize, a generálním ředitelem Óčka Jiřím Balvínem, který Českou televizi též vedl.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).