Hlavní navigace

Karneval odlehčil ceně a rychlosti

6. 9. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Poskytovatel kabelového připojení na Internet Karneval splnil své letní výhružky a zavedl nový tarif Karneval Light s rychlostí 150/50 kb/s za cenu 690 korun měsíčně. Levnější a pomalejší připojení bude konkurovat levným tarifům ADSL, které využívají především nenáročné domácnosti. Tomu také odpovídá hranice pro uplatnění fair user policy, která je pro Light nastavena na jeden gigabajt přenesených dat, po jejíž překročení může rychlost spadnout na přenosovou rychlost telefonní linky (64/32 kb/s…

Poskytovatel kabelového připojení na Internet Karneval splnil své letní výhružky a zavedl nový tarif Karneval Light s rychlostí 150/50 kb/s za cenu 690 korun měsíčně. Levnější a pomalejší připojení bude konkurovat levným tarifům ADSL, které využívají především nenáročné domácnosti. Tomu také odpovídá hranice pro uplatnění fair user policy, která je pro Light nastavena na jeden gigabajt přenesených dat, po jejíž překročení může rychlost spadnout na přenosovou rychlost telefonní linky (64/32 kb/s). (Tisková zpráva a DigiWeb)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).