Hlavní navigace

Kasa.cz za poslední půlrok výrazně zvýšila své tržby

1. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mezinárodní skupina Kasa.cz za poslední půlrok výrazně zvýšila své tržby. Internetovému obchodu se oproti loňskému roku zvedly tržby v České republice o 110 milionů korun, počet vyřízených objednávek se přitom navýšil rovnou 95,7 procent. Kompletní mezinárodní tržby celé skupiny vzrostly o 38 procent a průměrný nárůst počtu objednávek v zahraničí o 54 procent. Udržet meziroční růst obratu v desítkách procent při cenové erozi, která na trhu panuje je velmi obtížné a zejména proto jsme s…

Mezinárodní skupina Kasa.cz za poslední půlrok výrazně zvýšila své tržby. Internetovému obchodu se oproti loňskému roku zvedly tržby v České republice o 110 milionů korun, počet vyřízených objednávek se přitom navýšil rovnou 95,7 procent. Kompletní mezinárodní tržby celé skupiny vzrostly o 38 procent a průměrný nárůst počtu objednávek v zahraničí o 54 procent. Udržet meziroční růst obratu v desítkách procent při cenové erozi, která na trhu panuje je velmi obtížné a zejména proto jsme s výsledkem spokojeni. Transparentnějším ukazatelem našeho růstu je proto počet vyřízených objednávek, jelikož tento ukazatel není tolik ovlivněn vnějšími vstupy, komentuje situaci Martin Kasa, ředitel společnosti Kasa.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).