Hlavní navigace

Kdo financuje mobilní operátory?

2. 1. 2002
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pod tímto názvem vydal SWNet 26. prosince (tedy nikoli na silvestra) nádhernou hovadinu. Podle článku „Provozovatelé mobilních sítí pracují na tajném projektu, zaměřeném na přímé ovládání všech lidí, kteří jsou v dosahu signálu. Kdo projekt financuje, není známo.“ Podobnými vtipnými články SWNet obšťastňoval čtenáře celý vánoční týden. Takže pokud vás zajímá, co přivezli policisté ze Scotland Yardu do kanceláře majora Dastycha (on pan Minařík asi neví, že major Dastych už nějakou dobu u policie…

Pod tímto názvem vydal SWNet 26. prosince (tedy nikoli na silvestra) nádhernou hovadinu. Podle článku „Provozovatelé mobilních sítí pracují na tajném projektu, zaměřeném na přímé ovládání všech lidí, kteří jsou v dosahu signálu. Kdo projekt financuje, není známo.“ Podobnými vtipnými články SWNet obšťastňoval čtenáře celý vánoční týden. Takže pokud vás zajímá, co přivezli policisté ze Scotland Yardu do kanceláře majora Dastycha (on pan Minařík asi neví, že major Dastych už nějakou dobu u policie nepracuje ;-) nebo na základě jaké licenční smlouvy jsou články čtenářům poskytovány, nechť zavítá na SWNet.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).