Hlavní navigace

Když hrají hlavní roli data. Nominujte svůj projekt do nové kategorie Data driven

4. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Využíváte big data? Nominujte svůj projekt ve zbrusu nové kategorii Křišťálové Lupy.

Desátý ročník ankety Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu představuje novou kategorii. Data-driven počin chce ocenit ty tuzemské projekty, které nejlépe využívají data ke změně chování svých zákazníků či uživatelů. Projekty, pro které jsou big data klíčovou a strategickou součástí. 

Zařadit svůj projekt do této kategorie můžete prostřednictvím nominačního formuláře.  Zajímá nás, v čem je váš projekt unikátní, jakou potřebu a jakým způsobem řeší, jaký objem dat zpracováváte i jaké používáte technologie. 

Nominovat můžete až do 28. srpna. O vítězi pak rozhodne odborná porota. Garantem kategorie je Česká spořitelna, generální partner ankety.  

ebf - partner 1

Kromě nominace do kategorie Data-driven počin máte samozřejmě jako každý rok možnost nominovat jakýkoliv vlastní projekt či službu do libovolné kategorie. V nominačním formuláři uveďte, kolik uživatelů váš projekt využívá i co se vám povedlo v uplynulém roce. Expertní panel po skončení nominací rozhodne o jeho zařazení do hlasování.  

Nominace probíhají od 20. července do 28. srpna. Finální hlasování veřejnosti proběhne od 16. září do 25. října, slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční ve čtvrtek 19. listopadu tradičně v Divadle Archa.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).