Hlavní navigace

Kerestešová, Voříšek, Dejdar, Sokol a další v zimní kampani televize Prima

3. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO – „Vsadili jsme na lehkou nadsázku, která by měla k naší velké Primě do budoucna neoddělitelně patřit,“ uvedl marketingový ředitel televize Aleš Pýcha.

Nové identy nasadila do vysílání svého hlavního kanálu televize Prima. Korespondují především s počasím, které v současné době vládne na horách. Do rolí protagonistů byli tentokrát zasazeny tváře televize Prima. Nechybí tu tak například dvojice Klára Doležalová – Karel Voříšek; protagonisté Partičky, tedy Michal Suchánek, Richard, Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela; moderátor Libor Bouček s hercem Martinem Dejdarem a řada dalších. Svůj vlastní ident mají například i Cesty domů. 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima Zoom slaví první výročí od svého startu, podívejte se na sváteční promo

Zimní identy byly vyrobeny in-house. Vsadili jsme na lehkou nadsázku, která by měla k naší velké Primě do budoucna neoddělitelně patřit. Na obraz byly nasazeny 30. ledna, tedy s nástupem první „řádné“ nadílky  sněhu, konstatoval Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, která je držitelem licence pro kanály mediální skupiny Prima. Nedávno byly nasazeny nové identy i do vysílání Primy Zoom. Stalo se tak při příležitosti prvního výročí této stanice, které proběhlo 1. února, tedy o uplynulém víkendu v sobotu.

cif 24 - early cena - média

Odkaz na další promo videa najdete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).