Hlavní navigace

Konec Megauploadu nijak neomezil tok souborů po Internetu

14. 2. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Bezprostředně po vypnutí služeb Megaupload/Megavideo se snížil objem souborových přenosů na Internetu o 2–3%, o den později už ale vše bylo zpět na původní úrovni. Megaupload/Megavideo přitom bylo nahrazeno využitím jiných cest, nejvíce dat nyní teče prostřednictvím služby Putlocker. Jak uvádí Report: The MegaUpload Shutdown Hasn't Reduced File-Trading at All… znamená to pouze snížení efektivity, zejména pro americké uživatele. Megaupload jim nabízel komfort silné infrastruktury provozované v…

Bezprostředně po vypnutí služeb Megaupload/Me­gavideo se snížil objem souborových přenosů na Internetu o 2–3%, o den později už ale vše bylo zpět na původní úrovni. Megaupload/Me­gavideo přitom bylo nahrazeno využitím jiných cest, nejvíce dat nyní teče prostřednictvím služby Putlocker.

Jak uvádí Report: The MegaUpload Shutdown Hasn't Reduced File-Trading at All… znamená to pouze snížení efektivity, zejména pro americké uživatele. Megaupload jim nabízel komfort silné infrastruktury provozované v USA. Nově používané služby podobnou infrastrukturu nemají. Terabajty dat tak do USA přicházejí zpravidla z Evropy. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).