Hlavní navigace

Konec podpory Windows 98/Me už za tři měsíce

12. 4. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přesně 11. července letošního roku končí už i rozšířená a z části placená podpora ze strany Microsoftu pro operační systémy Windows 98, Windows 98 Se a Windows Me. Ještě rok po tomto datu budou mít uživatelé na webu Microsoftu k dispozici informace související s technickou podporou, ale ty už nebudou aktualizovány a navíc pro zmíněné verze systému Windows nebudou vycházet žádné záplaty. Microsoft proto doporučuje přechod na novější verzi Windows, s čímž však může mít řada uživatelů problém.…

Přesně 11. července letošního roku končí už i rozšířená a z části placená podpora ze strany Microsoftu pro operační systémy Windows 98, Windows 98 Se a Windows Me. Ještě rok po tomto datu budou mít uživatelé na webu Microsoftu k dispozici informace související s technickou podporou, ale ty už nebudou aktualizovány a navíc pro zmíněné verze systému Windows nebudou vycházet žádné záplaty. Microsoft proto doporučuje přechod na novější verzi Windows, s čímž však může mít řada uživatelů problém. Někteří uživatelé totiž setrvávají na starší verzi Windows jen z důvodu nižší hardwarové náročnosti, takže výměna operačního systému bude pro ně spojena i s výměnou hardwaru. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).