Hlavní navigace

Konec roku na Primě Comedy Central: třeba silvestrovský Alkohol, Čechy a Rock'n'Roll

20. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Comedy Central
UVNITŘ VIDEO – V těchto dnech je to dva roky, co stanice vstoupila do Česka. Oslaví to „vánočním maratónem smíchu“ a premiérami.

Prima Comedy Central, česká verze kanálu Comedy Central, se poprvé objevila na televizních obrazovkách před dvěma roky – 14. prosince 2015. U příležitosti oslav nabídne nyní třídenní maratón humoru a také novoroční stand-up show s Lukášem Pavláskem.

Stanice se stala prvním volně dostupným kanálem Viacomu ve střední a východní Evropě a během prvních dvou let přinesla na televizní obrazovky celou řadu seriálů v českém znění. Například ikonu animovaného špionážního žánru, seriál Archer, policejní sitcom Brooklyn 99, seriály Rodinka na kousky a Goldbergovi nebo animované sci-fi Rick a Morty. A také klasiku – nejnovější díly Městečka South Park. Z lokální produkce pak stand-up show Comedy Club.

NAPSALI JSME: Prima Comedy Central uvede původní nekorektní show o panelovém ghettu

Startuje Prima Comedy Central, vysílání zahájí odpoledne seriál Doktůrci 

Premiéra devatenácté série South Parku…

Ke konci roku si Prima Comedy Central nachystala speciální program. Od 24. do 26. prosince bude k vidění třídenní maratón „plný vánočních stromečků, dárků a sladkostí“: Vánoční Městečko South Park, Americký táta, Muž hledá ženu nebo Nová holka. Zhlédnout můžete i nové díly Amyina plodného lůna, které už běží, anebo na premiérovou řadu Archera začínající 22. prosince.

cif 24 - early cena - média

Tým komiků ve složení Lukáš Pavlásek, Miloš Knor, Karel Hynek, Tigran Hovakimyan a mnozí další budou české diváky bavit v sedmi nejlepších epizodách Comedy Clubu během posledních hodin roku 2017. Třešničkou na dortu pak o půlnoci představuje speciál s Lukášem Pavláskem na téma Alkohol, Čechy a Rock'n'Roll.

V Novém roce pak mj. můžete očekávat i populární seriál Jak jsem poznal vaši matku a Prima Comedy Central prý nezapomene – špetkou humoru – okořenit také prezidentské volby.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).