Hlavní navigace

Konference Digimedia 2013 poprvé i o rozhlasu. Přijede i zástupce britské BBC

10. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Osmý ročník odborné konference o digitálním vysílání proběhne ve čtvrtek 13. června 2013 v Praze na Kavčích horách. Server DigiZone.cz je jeho mediálním partnerem.

Nejen televizní, ale poprvé i rozhlasové digitalizaci se bude věnovat letošní osmý ročník odborní konference Digimedia 2013. Akce, kterou pořádá Asociace českých reklamních agentur (AČRA-MK), proběhne již tento čtvrtek 13. června 2013 v kongresovém sále České televize v Praze na Kavčích horách. Server DigiZone.cz je hlavním mediálním partnerem konference, šéfredaktor Jan Potůček bude moderovat jeden z tří tematických bloků zaměřený na nové televizní formáty, kanály a technologii DVB-T2.

V prvním bloku se konference bude věnovat 60 letům televizního vysílání na území dnešní České republiky, přičemž se soustředí na roli veřejnoprávní televize i jejího chystaného dětského kanálu ČT :D. Zmiňovaný druhý blok se zahledí do budoucnosti, ať už v podobě obsahových změn, tak i technického řešení šíření televizního signálu. Třetí blok bude řešit otázku rozhlasové digitalizace a zúčastní se jej všichni operátoři rozhlasových digitálních sítí v Česku.

cif 24 - early cena - média

Digimedia 2013 tradičně přivítá i hosty ze zahraničí. Letos na tuto konferenci zavítá Stuart McLennan z britské BBC Worldwide. Podrobnosti o programu a přihláškách na konferenci můžete najít na tomto webu.

Program Digimedia 2013 by potucek793

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).