Hlavní navigace

Konference o podnikových informačních systémech

23. 2. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Konference SDP – Podnikové informační systémy, která návštěvníkům poskytne náhled do nejnovějších řešení CRM, ERP/MPR2, Business Continuity, Management informačního systému proběhne ve dnech 3. a 4. března 2004 v Hotelu Olympik Praha. Vstup na konferenci je zdarma a každý účastník dostane jako dárek 7CD linuxové distribuce Aurox 9.1, publikaci o počítačovém bezpečí. Stačí se jen registrovat na www.softwaremedia.cz/sdp.

Konference SDP – Podnikové informační systémy, která návštěvníkům poskytne náhled do nejnovějších řešení CRM, ERP/MPR2, Business Continuity, Management informačního systému proběhne ve dnech 3. a 4. března 2004 v Hotelu Olympik Praha. Vstup na konferenci je zdarma a každý účastník dostane jako dárek 7CD linuxové distribuce Aurox 9.1, publikaci o počítačovém bezpečí. Stačí se jen registrovat na www.softwareme­dia.cz/sdp.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je výkonným ředitelem společnosti Internet Info, s.r.o. a v současné době předsedou Výkonné rady SPIR. Věnuje se marketingu, internetovému prostředí, médiím a příležitostnému moderování. Své občasné postřehy umisťuje na web Simindr.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).