Hlavní navigace

Král spamerů se přiznal, na rozsudek čeká ve vazbě

19. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Robert Soloway, který je znám jako král spamerů, se před soudem v Seattlu přiznal ke spáchání tří trestných činů, ze kterých byl před časem obviněn. Jde o různé podvody, daňové úniky a praní špinavých peněz navázané na jeho rozsáhlé spamerské aktivity. Celkem mu tedy hrozí až 26 let vězení. Obžaloba tvrdí, že si svými nelegálními aktivitami přišel na milion dolarů. Na rozsudek, který by měl být vynesen v červnu, bude šestadvacetiletý Soloway čekat ve vazbě, kam jej soud kvůli riziku útěku…

Robert Soloway, který je znám jako král spamerů, se před soudem v Seattlu přiznal ke spáchání tří trestných činů, ze kterých byl před časem obviněn. Jde o různé podvody, daňové úniky a praní špinavých peněz navázané na jeho rozsáhlé spamerské aktivity. Celkem mu tedy hrozí až 26 let vězení. Obžaloba tvrdí, že si svými nelegálními aktivitami přišel na milion dolarů. Na rozsudek, který by měl být vynesen v červnu, bude šestadvacetiletý Soloway čekat ve vazbě, kam jej soud kvůli riziku útěku poslal a vyhověl tak návrhu obžaloby. (Security World)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).