Hlavní navigace

Kterak Tuxe komandovati aneb Tux Commander

14. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Souborové manažery zcela jistě znáte. Klasikami se staly například Norton Commander, Dos Navigator, Servant Salamander, M602, Volkov Commander a další. F3 prohlíží, F5 kopíruje, F8 maže, a tak dále… Chybí vám podobný program v Linuxu? Nevíte, zda vůbec něco takového existuje? Vy ještě neznáte Tux Commander? Tento zajímavý program představuje dnešní článek Kterak Tuxe komandovati aneb Tux Commander z našeho sesterského serveru Root.cz. Souborové manažery pro Windows zase naleznete na serveru…

Souborové manažery zcela jistě znáte. Klasikami se staly například Norton Commander, Dos Navigator, Servant Salamander, M602, Volkov Commander a další. F3 prohlíží, F5 kopíruje, F8 maže, a tak dále… Chybí vám podobný program v Linuxu? Nevíte, zda vůbec něco takového existuje? Vy ještě neznáte Tux Commander? Tento zajímavý program představuje dnešní článek Kterak Tuxe komandovati aneb Tux Commander z našeho sesterského serveru Root.cz. Souborové manažery pro Windows zase naleznete na serveru Slunečnice.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).