Hlavní navigace

Kukátko s mobilem

23. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Hutermann
Nemáte chuť na digitální dveřní kukátko s LCD, které umí spoustu věcí? Třeba vyfocení toho, kdo před ním stojí…

Hutermann VN-502W (3.786 Kč) se instaluje namísto stávajícího dveřního kukátka (kameru nejde zvenku odmontovat) a jeho výhodou je už to, že nabízí podstatně větší přehled, protože obraz se přenáší na barevný LCD monitor. Pokud ho šikovně instalujete, nebude si muset vaše dítě nosit stoličku, aby vidělo, kdo je přede dveřmi. Navíc systém nabízí i nahrávání, a díky zabudované mechanice SIM karty vám může odeslat MMS zprávu s fotografií příchozího.

Vše funguje tak, že při zazvonění, nebo po stisku tlačítka na monitoru, je návštěvník vyfocen a záznam je uložen na kartu microSD. Vždy je navíc opatřen časovým razítkem.

BRAND24

VN-502W ale zvládá i další funkce, jako detekce pohybu, takže se záznam v tomto okamžiku aktivuje automaticky, či možnost zanechání vzkazu nebo přímé komunikace s návštěvou.

Napájení kukátka obstarává akumulátor typu Li-Ion s kapacitou 1 400 mAh )doba provozu nebyla oznámena) a úhel záběru zabudované kamery s infra přisvícením je 160°. Vše se montuje do otvoru o průměru 12–50 mm při tloušťce dveří 30–80 mm. LCD monitor na základně má úhlopříčku 12,7 cm (5ʺ) a je dotykový.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).