Hlavní navigace

Lord of the Domain

14. 1. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost JRR Tolkien Estate z britského Oxfordu získala v arbitráži WIPO právo používat doménu jrrtolkien.com. Společnost spravuje literární odkaz profesora Tolkiena. Doménu původně držela kanadská firma Alberta Hot Rods, jež ji směrovala na portál Celebrity1000.com. Alberta Hot Rods loni přišla o právo k doméně Pierce Brosnana a úspěšné byly i další celebrity. Ve „hře“ jsou stále ještě domény jrrtolkien.org a tolkien.net. Naopak domény tolkein.info a tolkien.org JRR Tolkien Estate již získal…

Společnost JRR Tolkien Estate z britského Oxfordu získala v arbitráži WIPO právo používat doménu jrrtolkien.com. Společnost spravuje literární odkaz profesora Tolkiena. Doménu původně držela kanadská firma Alberta Hot Rods, jež ji směrovala na portál Celebrity1000­.com. Alberta Hot Rods loni přišla o právo k doméně Pierce Brosnana a úspěšné byly i další celebrity. Ve „hře“ jsou stále ještě domény jrrtolkien.org a tolkien.net. Naopak domény tolkein.info a tolkien.org JRR Tolkien Estate již získal. (Ananova)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).