Hlavní navigace

Lucia Kršáková „zběhla“ od Novy k Primě, od září bude výrobní ředitelkou FTV Primy

16. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ve funkci nahradí Radka Janouška, který se kvůli vlastní produkční společnosti dostával do střetu zájmů. Kršáková od podzimu 2013 do letošního června zastávala stejný post na Nově.

Novou výrobní ředitelkou FTV Primy se od 1. září 2015 stane Lucia Kršáková, která do letošního června zastávala stejný post v konkurenční skupině Nova. Oficiální tiskovou zprávou o tom dnes informovala FTV Prima, podle níž Kršáková nahradí dočasného výrobního ředitele Radko Janouška, který tuto pozici zastával v posledních dvou letech. Lucia je bezpochyby velký profesionál s rozsáhlými zkušenostmi a působivým přehledem na poli nejen televizní tvorby. Stojí za ní spousta velmi úspěšných pořadů, které diváci mohli v minulých letech sledovat na televizních obrazovkách i plátnech kin, uvedl generální ředitel FTV Primy Marek Singer.

MMF24

K TÉMATU: Prima si registruje Opilý kuře a Pivín, Televize Barrandov Partu hic

Jsem přesvědčený o tom, že Lucia bude dále rozvíjet kvalitní a efektivní výrobu naší původní tvorby, kterou se v posledních letech podařilo nastavit Radko Janouškovi, dodal Singer. Kršáková působila na Nově posledních osm let, nejprve jako producentka, od roku 2012 jako ředitelka společnosti Media Pro Pictures a po nástupu současného vedení skupiny Nova od podzimu 2013 jako ředitelka výroby. Předtím se jako producentka podílela na výrobě reklam a filmů, působila také jako producentka v České televizi. Radko Janoušek bude s Primou nadále spolupracovat prostřednictvím své produkční společnosti Core Production, která mj. získala zakázku na výrobu nového seriálu Přístav, který má být hlavní programovou novinkou Primy pro letošní podzim.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).