Hlavní navigace

Mac OS X 10.7 Lion již dnes

20. 7. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Apple včera potvrdil v rozhovorech pro investory, že nová verze operačního systému Lion se bude prodávat již ve středu. Ovšem amerického času, takže zřejmě půjde do prodeje až odpoledne času našeho. Lion bude pouze ke stažení přes App Store a to za cenu 29 dolarů. Očekává se, že stahovací služba bude mít kvůli náporu milionů uživatelů potíže – uživatelé se na Lion těší a je tradičně velmi očekáván.

Apple včera potvrdil v rozhovorech pro investory, že nová verze operačního systému Lion se bude prodávat již ve středu. Ovšem amerického času, takže zřejmě půjde do prodeje až odpoledne času našeho.

Lion bude pouze ke stažení přes App Store a to za cenu 29 dolarů. Očekává se, že stahovací služba bude mít kvůli náporu milionů uživatelů potíže – uživatelé se na Lion těší a je tradičně velmi očekáván.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).