Hlavní navigace

Mall.cz otevírá marketplace a začíná prodávat knihy

28. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už na zářijovém NetClubu prozradil Ondřej Fryc, výkonný ředitel Netretail Holdingu, že Mall.cz ještě letos chystá spuštění vlastního marketplace, do kterého budou mít přístup vybraní obchodníci. Marketplace byl otevřen právě dnes a spuštěním prodeje knih. Partnerský prodej funguje na jednoduchém principu. Zboží od partnerů, kteří projdou pečlivým výběrem, bude zákazníkům dostupné na Mall.cz. Nákupní proces je tak pro zákazníka zcela totožný s tím, na jaký byl až dosud v obchodě zvyklý. Partner…

Už na zářijovém NetClubu prozradil Ondřej Fryc, výkonný ředitel Netretail Holdingu, že Mall.cz ještě letos chystá spuštění vlastního marketplace, do kterého budou mít přístup vybraní obchodníci. Marketplace byl otevřen právě dnes a spuštěním prodeje knih.

Partnerský prodej funguje na jednoduchém principu. Zboží od partnerů, kteří projdou pečlivým výběrem, bude zákazníkům dostupné na Mall.cz. Nákupní proces je tak pro zákazníka zcela totožný s tím, na jaký byl až dosud v obchodě zvyklý. Partner následně dostane informaci o uskutečněné objednávce, aby se mohl postarat o její expedici k zákazníkovi, říká Michala Gregorová, PR manažerka Mall.cz.

Zboží z marketplace je doručováno ve zvláštní zásilce a za zvláštní sazbu dopravného. Zboží z partnerského prodeje není možné vyzvednout osobně na prodejnách. Naopak případné reklamace jsou řešeny přes Mall.cz.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).