Hlavní navigace

Mapy Seznamu vás provedou Festivalem otevřených sklepů

28. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Poslední červencový víkend se ve Velkých Pavlovicích a okolních čtyřech obcích otevře na 35 sklepů všem návštěvníkům a milovníkům vína v rámci akce Festival otevřených sklepů. A protože se akce koná v několika obcích, nachystal Seznam.cz speciální úpravu aplikace Mapy.cz. Každý, kdo si ji do svého telefonu stáhne (buď přímo z mobilního telefonu na m.smobil.cz, nebo pomocí počítače zde), bude mít přehled o všech akcích přímo ve svém mobilu. Když budete v blízkosti regionu Modré Hory, při…

Poslední červencový víkend se ve Velkých Pavlovicích a okolních čtyřech obcích otevře na 35 sklepů všem návštěvníkům a milovníkům vína v rámci akce Festival otevřených sklepů. A protože se akce koná v několika obcích, nachystal Seznam.cz speciální úpravu aplikace Mapy.cz.

Každý, kdo si ji do svého telefonu stáhne (buď přímo z mobilního telefonu na m.smobil.cz, nebo pomocí počítače zde), bude mít přehled o všech akcích přímo ve svém mobilu. Když budete v blízkosti regionu Modré Hory, při spuštění aplikace se Vám jako první nabídka bodu zájmu zobrazí právě odkaz na Festival otevřených sklepů. Když si jej vyberete, najdete umístění zastávek kyvadlových autobusů, ale snadno si rozkliknete i jízdní řády kyvadlové dopravy. Najdete i lokality všech zapojených sklepů i místa konání všech doprovodných akcí s celým programem! Zdroj: Seznam blog.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).