Hlavní navigace

Martin Kasa opustil exekutivní vedení e-shopu Kasa.cz

19. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Minulý týden jsme vás již informovali o změnách ve vedení holdingu e-shopů Kasa.cz a Obchodní-dům.cz. Jednou z nich je, že post marketingového manažera opustil Martin Kasa. Nahrazuje jej Jitka Součková. Martin Kasa, zakladatel e-shopu Kasa.cz, však zcela opouští exekutivní vedení společnosti. Od začátku letošního roku ve firmě působí jako konzultant s tím, že věnovat se bude především rozvoji nových obchodních příležitostí společnosti, hledání nových obchodních partnerství a přejímání moderních…

Minulý týden jsme vás již informovali o změnách ve vedení holdingu e-shopů Kasa.cz a Obchodní-dům.cz. Jednou z nich je, že post marketingového manažera opustil Martin Kasa. Nahrazuje jej Jitka Součková. Martin Kasa, zakladatel e-shopu Kasa.cz, však zcela opouští exekutivní vedení společnosti. Od začátku letošního roku ve firmě působí jako konzultant s tím, že věnovat se bude především rozvoji nových obchodních příležitostí společnosti, hledání nových obchodních partnerství a přejímání moderních trendů.

Založení a rozvoj portálu KASA.cz pro mě bylo velkou školou a zároveň i zábavou. Lákalo mě prošlapat si cestu něčím neznámým a účastnit se rozvoje nového fenoménu, jakým koncem 90. let internetový byznys rozhodně byl. Dnes se ze společnosti KASA.cz stala velká a zaběhnutá firma, jejíž vedení již víc než kreativitu a do značné míry i odvahu vyžaduje spíš manažerské řešení denních záležitostí, což mé povaze příliš nevyhovuje, vysvětluje Martin Kasa. Chce se nyní jako investor také věnovat start-upům. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).