Hlavní navigace

Martin Tůma z ATS-Telcom k registru vozidel: Já tvrdím, že ten systém funguje

26. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ranní zprávy mluví o tom, že Centrální registr vozidel dnes konečně funguje, jak má: „Systém funguje na celém území ČR. Za první dvě hodiny provozu mezi sedmou a devátou hodinou bylo dnes provedeno 3174 transakcí,“ uvádí Andrea Volaříková z tiskového odboru ministerstva dopravy. Včera se po dvou týdnech se k jeho problémům poprvé vyslovil i zástupce dodavatelské firmy ATS-Telcom, její obchodní ředitel Martin Tůma. Nejdřív na Radiožurnálu řekl, že jeho firma nemohla udělat nic lépe, večer pak…

Ranní zprávy mluví o tom, že Centrální registr vozidel dnes konečně funguje, jak má: „Systém funguje na celém území ČR. Za první dvě hodiny provozu mezi sedmou a devátou hodinou bylo dnes provedeno 3174 transakcí,“ uvádí Andrea Volaříková z tiskového odboru ministerstva dopravy.

Včera se po dvou týdnech se k jeho problémům poprvé vyslovil i zástupce dodavatelské firmy ATS-Telcom, její obchodní ředitel Martin Tůma. Nejdřív na Radiožurnálu řekl, že jeho firma nemohla udělat nic lépe, večer pak vystoupil v České televizi:

„Registr funguje. Funguje od pondělka (9. července) od dvou hodin. Od té doby nebyl žádný výpadek systému jako aplikace," řekl.

„Potíže, se kterými byli úředníci konfrontováni, vznikly na základě potíží třetích stran,“ vysvětloval.

Na celý rozhovor se můžete podívat v archivu ČT.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).