Hlavní navigace

Média a svět na ČT 24 tentokrát o novinkách na Primě

23. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
23. 1. 2008

Pravidelný nedělní pořad o médiích na zpravodajském kanálu ČT 24 se bude tento týden věnovat programovým a vizuálním novinkám na televizi Prima. Stanice minulý týden změnila grafiku i logo, na 4. února pak oznámila přesunutí hlavní zpravodajské relace na 19:30, přímo proti Televizním novinám na Nově.

BRAND24

Bude Prima kopírovat Novu? ptá se v upoutávce na Média svět redaktor Petr Vybíral. Do studia na Kavčích horách přijde výkonný ředitel televize Prima Petr Chajda a pověřený ředitel zpravodajství České televize Milan Fridrich. Dramaturgové pořadu oslovili také ředitele zpravodajství televize Nova Martina Ondráčka, ten však účast v debatě odmítnul (stejně jako šéfredaktor zpravodajství Primy Pavel Zuna).

Debatu doplní reportáž z pondělní tiskové konference Primy a názory novinářů, kteří se zabývají médii, na novou programovou strategii Primy. Média a svět vysílá ČT 24 v neděli od 16:33 a poté v několika reprízách v nočních časech. Pořad si lze také přehrát na webové stránce www.ceskatele­vize.cz/vysila­ni nebo www.ct24.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).