Hlavní navigace

Měšec.cz radí jak na ADSL

26. 3. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Vysokorychlostní připojení k Internetu je dnes pro řadu lidí téměř životní nutností. Jednou z možností, jak ho dosáhnout, je technologie ADSL. V České republice působí řada telekomunikačních operátorů, kteří ADSL nabízejí a kteří se předhánějí různými výhodnými nabídkami. Ale jsou jejich nabídky skutečně tak výhodné? Více v článku Jak na ADSL? (vyšel na serveru Měšec.cz) nebo v naší příloze na http://adsl.lupa.cz.

Vysokorychlostní připojení k Internetu je dnes pro řadu lidí téměř životní nutností. Jednou z možností, jak ho dosáhnout, je technologie ADSL. V České republice působí řada telekomunikačních operátorů, kteří ADSL nabízejí a kteří se předhánějí různými výhodnými nabídkami. Ale jsou jejich nabídky skutečně tak výhodné? Více v článku Jak na ADSL? (vyšel na serveru Měšec.cz) nebo v naší příloze na http://adsl.lu­pa.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).