Hlavní navigace

Názory k článku Microsoft investuje do propagace Windows Vista 300 milionů dolarů

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 9. 2008 22:09

    anonymní
    Clovek by rekl, ze kdyz jednomu dominantnímu systému vyjde nová verze, lide na ni prejdou. Misto toho musel vyrobce zrusit prodej stare verze a tlacit na vyrobce, aby starou verzi nepodporovali, aby si u te nove zajistil odbyt.
    A protoze vyvoj byl v indii za babku (cemuz odpovida vysledna kvalita) investuje uz podruhe po radnem nasazení do reklamy. Je to zvracena logika a normalne se tomu rika s krizkem po funuse, ale nastesti to neplati v dominantnim prostredi, kde je dominantni firma proflakla za korupci.
  • 9. 9. 2008 3:34

    gofry
    To je zvláštne ako takmer nikto nikdy v súvislosti s korupciou nespomenie druhú stranu, tj. tú, ktorá úplatok prijala. Akoby ani za prijatie úplatku nemohla. Pritom je to ona, kto rozhoduje o tom, či korupcia prejde alebo nie, takže nesie ďaleko väčšiu zodpovednosť.
  • 9. 9. 2008 14:33

    poool (neregistrovaný)
    Myslím, že nevíte, o čem mluvíte. Já Microsoftu nefandím, skoro monopol na operační systém v rukou jednoho giganta škodí všem uživatelům, a používám windows z pracovních důvodů + protože si rád zahraji , a většina her pod Linuxem nechodí.
    XP mi pily krev tak, že při spatření nápovědné bubliny nad lištou nebo nabídky odeslání problému mi naskakovaly rudé fleky v obličeji, xkrát jsem si je předělal v nLite do jakž takž snesitelné podoby. Teď jsem přešel na Visty, a většina problémů, a nebylo jich málo, je ve Vistách vyřešená (což zase není pro Microsoft až tak dobrá vizitka - místo aby pracovali na opravách WindowsXP, raději zhromažďovali informace od nešťastných uživatelů, pak je využili k vývoji nového systému, který ale samozřejmě postiženým zdarma nerozdávají). Visty užívám asi půl roku, a ať je vyvíjeli v Indii nebo kdekoli jinde, nezaznamenal jsem jediný větší problém, vše funguje hladce, prakticky o nich nevím, dokonce i kompatibilita 64bit verze se staršími programy je daleko lepší, než jsem čekal.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).