Hlavní navigace

Microsoft si na srpen připravil tucet záplat

8. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pořádnou porci záplat na srpnové druhé úterý připravuje Microsoft. Avizuje vydání celkem dvanácti oprav, z nichž hned sedm bude opravovat kritické nedostatky. Záplaty se tentokrát týkají více programů napříč produktovým portfóliem Microsoftu. Jen kritické záplaty jsou určeny například uživatelům Windows 2000 a vyšších, webových prohlížečů Internet Explorer 6 i Internet Explorer 7, multimediálního přehrávače Windows Media Player 11, kancelářské sady Office 2000 a vyšších verzí. Pak je tu také…

Pořádnou porci záplat na srpnové druhé úterý připravuje Microsoft. Avizuje vydání celkem dvanácti oprav, z nichž hned sedm bude opravovat kritické nedostatky. Záplaty se tentokrát týkají více programů napříč produktovým portfóliem Microsoftu. Jen kritické záplaty jsou určeny například uživatelům Windows 2000 a vyšších, webových prohlížečů Internet Explorer 6 i Internet Explorer 7, multimediálního přehrávače Windows Media Player 11, kancelářské sady Office 2000 a vyšších verzí. Pak je tu také pětice méně důležitých oprav například pro e-mailové klienty Outlook Express a Windows Mail, kancelářskou sadu Works 8 či starší komunikační program Windows Messenger. Záplaty vyjdou 12. srpna a budou samozřejmě opět k dispozici na Microsoft Update. (Microsoft Security Bulletin Advance Notification for August 2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).