Hlavní navigace

Microsoft v červnu vydá šest záplat pro své produkty

8. 6. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft obvyklou cestou upozornil, že příští týden, kdy máme druhé úterý v měsíci, uvolní šest záplat pro své produkty. Čtyři mají být kritické, jedna důležitá a jedna doporučená. V pravidelném balíčku se objeví záplaty pro operační systém Windows, kancelářský balíček Office, webový prohlížeč Internet Explorer a e-mailové klienty Windows Mail a Outlook Express. Tři z těchto záplat se týkají i nejnovějších Windows Vista a záplatují problém umožňující vzdálené vykonání kódu. (Microsoft Security…

Microsoft obvyklou cestou upozornil, že příští týden, kdy máme druhé úterý v měsíci, uvolní šest záplat pro své produkty. Čtyři mají být kritické, jedna důležitá a jedna doporučená. V pravidelném balíčku se objeví záplaty pro operační systém Windows, kancelářský balíček Office, webový prohlížeč Internet Explorer a e-mailové klienty Windows Mail a Outlook Express. Tři z těchto záplat se týkají i nejnovějších Windows Vista a záplatují problém umožňující vzdálené vykonání kódu. (Microsoft Security Bulletin Advance Notification for June 2007)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).