Hlavní navigace

Microsoft vydal dvě záplaty pro Windows

9. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Měsíc se s měsícem sešel a Microsoft opět vydává záplaty pro své produkty. Na druhé lednové úterý si nachystal pouze dvě a obě pro Windows. První záplata je kritická a týká se uživatelů Windows 2000 a novějších. Druhá je důležitá a věnovat pozornost by jí opět měli uživatelé Windows 2000 a vyšších, ovšem tentokrát s výjimkou Windows Vista. Spolu se záplatami bylo uvolněno i první letošní sestavení Nástroje pro odstranění škodlivého softwaru. Ten si nově poradí s trojanem Cutwail z kategorie…

Měsíc se s měsícem sešel a Microsoft opět vydává záplaty pro své produkty. Na druhé lednové úterý si nachystal pouze dvě a obě pro Windows. První záplata je kritická a týká se uživatelů Windows 2000 a novějších. Druhá je důležitá a věnovat pozornost by jí opět měli uživatelé Windows 2000 a vyšších, ovšem tentokrát s výjimkou Windows Vista. Spolu se záplatami bylo uvolněno i první letošní sestavení Nástroje pro odstranění škodlivého softwaru. Ten si nově poradí s trojanem Cutwail z kategorie středně nebezpečných. Vše je dostupné na Microsoft Update. (Microsoft Security Bulletin Summary for January 2008)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).