Hlavní navigace

Miliardář Andrej Babiš má zájem o Pařízkovu televizi Pohoda

20. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hospodářské noviny dnes potvrdily informaci, kterou server DigiZone.cz přinesl v úterý, tedy, že miliardář a podnikatel Andrej Babiš uvažuje o možnostech vstupu do multiplexu 4.

Společnost AGF Media, kterou vlastní český miliardář slovenského původu Andrej Babiš, poprvé otevřeně přiznala, že se zajímá o možnost vstupu do nové televize Pohoda, za kterou stojí dvojice podnikatelů Radim Pařízek a Vladimír Železný. V rozhovoru pro dnešní Hospodářské noviny to potvrdil místopředseda představenstva AGF Media Vladimír Junger. Hovoříme s panem doktorem Pařízkem a panem doktorem Železným. Zda se ale dohodneme, není jasné. Je to zcela otevřené, uvedl Junger.

BRAND24

K TÉMATU: Miliardář Babiš uvažuje o vlastní televizi. Sondoval i možnosti multiplexu 4

Informaci, že se miliardář Babiš zajímá o možnosti spolupráce s oběma podnikateli, přinesl server DigiZone.cz tento týden v úterý. Tato „sondáž“ už ale probíhá několik měsíců. Vladimír Junger dále listu řekl, že jednání se vedou s více subjekty a společnost o vlastní televizi pochopitelně uvažuje. Jak by taková stanice vypadala? Podíl zpravodajství, regionálního i celostátního, bude velmi významný, uvedl Junger a dodal: Média zisk samozřejmě generují, je to podnikatelská aktivita jako každá jiná.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).