Hlavní navigace

Milion aktivních karet oslaví Skylink zpřístupněním HD kanálů zdarma

30. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 3. 2010

Při příležitosti oslav milionté aktivní karty satelitní platformy Skylink chystají společnosti TradeTec a Towercom, její provozovatelé, ochutnávku všech svých produktů formou SMS. Jak informoval server satCentrum.com, akce se bude týkat HBO HD na 30 dní, balíčků MULTI a HD PLUS (oba na 10 dní) a kanálu HBO + Cinemax a CS Film (všechny opět 10 dní). Cena prémiové SMS bude 7 Kč.

Ochutnávku každého balíčku bude možné využít pouze jednou, podmínkou pro využití je odpovídající technické vybavení – pro příjem programů balíčku HD PLUS a programu HBO HD to je HD satelitní přijímač a HD televizor, displej či projektor, upozorňuje web satCentrum. Pří příležitosti tohoto milníku si Skylink objednal také speciální banner, který na vybraných serverech počítá počet aktivních karet. Reklama je napojena přímo na databázi společnosti, odkud si bere data.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).