Hlavní navigace

Mission: Impossible - Ghost Protocol se dostane na české obrazovky ještě letos

21. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PROGRAM Zatím nejnovější příběh agenta Ethana Hunta, který, jak to tak vypadá, ale zdaleka není posledním, uvidí diváci filmového kanálu HBO v neděli 30. prosince od 20 hodin.

Špionážní agentura IMF má obrovský problém. Právě když její eso, Ethan Hunt (Tom Cruise), provádělo tajnou operaci v Moskvě, spáchal kdosi úspěšný bombový útok na Kreml. Ruští představitelé jsou rozezlení na nejvyšší míru a mluví dokonce o válečném aktu. A protože se všechny nitky sbíhají právě u IMF, americký prezident dá pro jistotu od agentury oficiálně ruce pryč vyhlášením „Ghost Protocolu“.

Agentura je náhle odříznuta od zdrojů, zázemí, podpory a z jejích členů se stanou lidi na odstřel. Krátce po tomto byrokratickém úderu umírá násilnou smrtí její oficiální šéf (Tom Wilkinson). Ethan Hunt se proto pokusí o nemožné. Společně s trojicí věrných a odhodlaných kolegů (Simon Pegg, Paula Patton a Jeremy Renner) se pokusí najít pachatele útoku a smýt tak ze sebe veškerou vinu.

KL24

Filmový kanál HBO zveřejnil programové plány na měsíc prosinec, z nichž vyplývá, že diváci se mohou dále těšit například na premiéry snímků Hamingway a Gellhornová, Green Lantern, Den zrady nebo Bláznivá, ztracená láska. V české premiéře se také na obrazovku dostane seriál Profesionální lháři, který přináší sarkasticky průhled do prostředí výnosného byznysu a špičkových manažerů. Na své by si měli přijít i hudební fanoušci. Ti uvidí hned 1. prosince koncert zpěvačky Adele z Royal Albert Hall.

HBO částečně uzpůsobí svoje vysílání i vánočním svátkům. Ne, že by se v jeho vysílání zrovna promítala rodinná pohoda, ale například 24. prosince bude v programovém schématu větší počet atraktivních snímků. Na své si přijdou zejména děti, které se mohou těšit na filmy Rio, Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka; Já, padouch nebo Kocour v botách. Dospělé diváky by pak k obrazovkám mohla přilákat například Voda pro slony, Captain America: První Avenger nebo Černá labuť.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).