Hlavní navigace

Mozilla Corporation nabírá dobrovolníky pro Firefox User Panel

3. 8. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mozilla Corporation nabírá členy pro Firefox User Panel. Tento projekt je iniciativou pro získání více informací o tom, jak koncoví uživatelé zacházejí s webem. Členové projektu Firefox User Panel vyplní sérii krátkých online průzkumů na různá témata související s webem. Celkové výsledky budou zpřístupněny komunitě. Aby se vytvořila rozmanitá skupina účastníků, Mozilla Corporation spoléhá na oslovení lidí různého postavení a znalostmi — od studentů po důchodce, nové i pokročilé uživatele,…

Mozilla Corporation nabírá členy pro Firefox User Panel. Tento projekt je iniciativou pro získání více informací o tom, jak koncoví uživatelé zacházejí s webem. Členové projektu Firefox User Panel vyplní sérii krátkých online průzkumů na různá témata související s webem. Celkové výsledky budou zpřístupněny komunitě. Aby se vytvořila rozmanitá skupina účastníků, Mozilla Corporation spoléhá na oslovení lidí různého postavení a znalostmi — od studentů po důchodce, nové i pokročilé uživatele, uživatele Firefoxu i Internet Exploreru a dalších prohlížečů. (MozillaZine)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor absolvoval Gymnázium Sokolov. A nyní studuje obor. Anglický jazyk a literatura v rámci studijního programu Filologie na. Filozofické fakultě MU.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).