Hlavní navigace

Mozilla Thunderbird 3.3 vylepší práci s poštou v panelech

18. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vyšla třetí alfaverze chystaného e-mailového klienta Mozilla Thunderbird 3.3. Testeři si tak mohou vyzkoušet upraveného průvodce nastavením nového e-mailového účtu, který ale stále nepomůže se založením nové e-mailové schránky. Vývojáři řeší, jak se k tomu konkrétně postavit. Zatím alespoň vylepšili práci s poštou v panelech, takže lze opětovně otevřít omylem zavřený panel a panely lze na liště reorganizovat, případně je možné je přetáhnout do nového okna.

Vyšla třetí alfaverze chystaného e-mailového klienta Mozilla Thunderbird 3.3. Testeři si tak mohou vyzkoušet upraveného průvodce nastavením nového e-mailového účtu, který ale stále nepomůže se založením nové e-mailové schránky. Vývojáři řeší, jak se k tomu konkrétně postavit. Zatím alespoň vylepšili práci s poštou v panelech, takže lze opětovně otevřít omylem zavřený panel a panely lze na liště reorganizovat, případně je možné je přetáhnout do nového okna.

Celkově zatím Thunderbird 3.3 neslibuje žádné závratné novinky. Na první pohled největší změnou je nový Správce doplňků vycházející z Firefoxu 4. Přibyla také diagnostická stránka, která má usnadnit poskytování podpory v diskusních fórech. Vývojáři se dále zaměřili na jeden velký rest – konečně se zobrazuje velikost příloh. Úprav doznal také výchozí skin pro Windows Vista a Windows 7. Do finální verze by dále mohlo být zapracováno vyhledávání na webu přímo z prostředí e-mailového klienta. 

Zdroj: Mozilla.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).