Hlavní navigace

Microsoft vydal pět kritických záplat pro Windows i Office

12. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft o o druhé srpnové úterý roku 2009 uvolnil celkem devět záplat pro své produkty. Pravidelný „záplatovací“ den, který přichází s čestnými výjimkami každý měsíc, tentokrát přináší hned pět kritických záplat a čtyři záplaty důležité. Vydatná porce bezpečnostních aktualizací přináší opravy pro Windows 2000 a vyšší, multimediální přehrávač Windows Media Player, kancelářské sady Office XP a Office 2003, e-mailového klienta Outlook Express, klienta vzdálené plochy pro Mac OS X, vývojářský…

Microsoft o o druhé srpnové úterý roku 2009 uvolnil celkem devět záplat pro své produkty. Pravidelný „záplatovací“ den, který přichází s čestnými výjimkami každý měsíc, tentokrát přináší hned pět kritických záplat a čtyři záplaty důležité. Vydatná porce bezpečnostních aktualizací přináší opravy pro Windows 2000 a vyšší, multimediální přehrávač Windows Media Player, kancelářské sady Office XP a Office 2003, e-mailového klienta Outlook Express, klienta vzdálené plochy pro Mac OS X, vývojářský balík Visual Studio .NET 2003 nebo produkty Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004 a Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2006.

Podrobnosti k jednotlivým záplatám si zájemci mohou dohledat na webu Microsoft TechNet. Záplaty jsou jako vždy k dispozici například přes službu Microsoft Update, přes kterou je k mání i aktuální verze Nástroje pro odstranění škodlivého softwaru. Nově si poradí i s trojským koněm Win32/FakeRean, který patří do rodiny tzv. falešných antivirů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).