Hlavní navigace

MSN Hotmail se mění na Windows Live Mail

15. 12. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft v těchto dnech rozesílá uživatelům freemailové služby MSN Hotmail newsletter s informacemi o změnách, které souvisí s přechodem na novou službu Windows Live Mail. První změna je patrná už při prvním pohledu na informační e-mail: je v češtině. Doposud bylo s českými uživateli Hotmailu komunikováno výhradně v angličtině. Současná kapacita schránky 250 MB byla navýšena na 1 GB. Po dokončení přechodu na Windows Live Mail budou mít uživatelé k dispozici 2 GB. S přechodem na Windows Live…

Microsoft v těchto dnech rozesílá uživatelům freemailové služby MSN Hotmail newsletter s informacemi o změnách, které souvisí s přechodem na novou službu Windows Live Mail.

První změna je patrná už při prvním pohledu na informační e-mail: je v češtině. Doposud bylo s českými uživateli Hotmailu komunikováno výhradně v angličtině. Současná kapacita schránky 250 MB byla navýšena na 1 GB. Po dokončení přechodu na Windows Live Mail budou mít uživatelé k dispozici 2 GB. S přechodem na Windows Live Mail také souvisí kompletní změna uživatelského rozhraní s možností nastavení jeho vzhledu a rozvržení jednotlivých prvků. Microsoft také slibuje posílení bezpečnostních prvků včetně barevného označování potenciálně nebezpečných e-mailů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).