Hlavní navigace

MujMAC nohama na zemi

27. 11. 2001
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Děkujeme Martinovi Koptovi za jeho typicky objektivní komentář situace a doplňujeme další (poněkud více relevantní) informace. Veletrh MacExpo 2001, konající se v průběhu minulého týdne v Londýně, skutečně byl největší evropskou Apple akcí letošního roku, který se s lokálními akcemi pořádanými v Čechách v žádném případě nedá srovnávat rozsahem ani významem. Proto se po čtyřech letech vrátil i samotný Apple a soustředila se sem pozornost jak většiny důležitých firem z oboru, tak návštěvníků – o…

Děkujeme Martinovi Koptovi za jeho typicky objektivní komentář situace a doplňujeme další (poněkud více relevantní) informace. Veletrh MacExpo 2001, konající se v průběhu minulého týdne v Londýně, skutečně byl největší evropskou Apple akcí letošního roku, který se s lokálními akcemi pořádanými v Čechách v žádném případě nedá srovnávat rozsahem ani významem. Proto se po čtyřech letech vrátil i samotný Apple a soustředila se sem pozornost jak většiny důležitých firem z oboru, tak návštěvníků – o čemž svědčí i nárůst návštěvnosti na více než dvojnásobek oproti předchozím ročníkům. Odehrálo se zde také několik evropských premiér produktů, přicházejících na předvánoční trh. Proto se snažíme našim čtenářům přinést maximum dostupných informací – a počet článků tak bude rozhodně vyšší než zmiňovaných sedm.

Autor článku

Autor se již dlouhá léta šťourá v Macích, mobilních technologiích a Internetu a provozuje svůj osobní technický blog www.maler.cz.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).